Det här måste du ha med dig när du reser 2019

ANKER POWERBANK

En powerbank från Anker

Apples AirPods har blivit omåttligt populära och säljer slut över hela världen. Mycket på grund av att de är så pass enkla att hantera samtidigt som att ljud och byggkvalitet är blad de bästa i branschen.  

Se fler powerbanks här

Pris: 499 kr

En powerbank från Anker

APPLE AIRPODS

Apples AirPods har blivit omåttligt populära och säljer slut över hela världen. Mycket på grund av att de är så pass enkla att hantera samtidigt som att ljud och byggkvalitet är blad de bästa i branschen. Lyssnings tiden ligger på över 24 timmar vid full laddning och om du är på språng så ger 15 minuters laddning 3 timmars lyssningstid.

Pris: 1990 kr

Osprey Farpoint 80

Reseryggsäck i svartfärg

Farpoint 80 är en lätt och mångsidig reseryggsäck som ger dig ännu mer utrymme för dina saker. Med en ventilerad nätryggpanel som kan gömmas bakom dragkedjan och det är bara en av fler smarta detaljer!

Pris: 1421 kr

Reseryggsäck i svartfärg

Ray-Ban Clubmaster

Solglasögon Ray-Ban Clubmaster Grön

Ett par solglasögon bör alltid hänga med på en semester så att vi slipper stå och kisa för att se allt nytt! Ray-Ban levererar hög kvalitet med e tidlös design som gör att dessa clubmaster solglasögon passar år efter år!

Pris: 1499 kr

Solglasögon Ray-Ban Clubmaster Grön

Vattenflaska från Hydro

Vatteflaska

Vattenflaska frå hydro med mycket hög kvalitet. Vill du ha kallt vatten hela flygningen så håller vattenflaskan vattnet kallt i upp till 24 timmar eller om du tar med dig en soppa håller den sig varm i upp till 6 timmar. 

Pris: 384 kr

Vatteflaska

PORTABEL BLUETOOTH-HÖGTALARE

Ta med dig musiken vart du än går med en bluetooth högtalare från JBL. Om du får slut på batteri i telefonen kan du smidigt plugga in de i högtalaren som även fungerar som ett batteri så tt du alltid kan spela musik!

Pris: 990 kr

APPLE IPAD 128GB

Apple iPad är världen mest sålda tablet genom tiderna och är en utmärkt kompanjon på resan. Den här iPaden är ladda med 128GB lagrings utrymme vilket gör att du kan ladda ner en hel del med spel, film, böcker, bilder eller någon annan av de över 2 miljoner apparna som finns i App Store. 

Pris: 4490 kr

PACK-IT CUBE

Tygpåse för att packa väskor

Eagle Creek Pack-it Cubes finns i massa olika storlekar. Smidigt för dig eftersom du kan mixtra ihop din packning bäst du vill. För enkel packning, snabb uppackning vid säkerhetskontroller eller för att skapa en rolig, barnvänlig Game Cube för de långa bilresorna. Eagle Creek Pack-It™ Cubes har verkligen jäääättemånga användningsområden. I denna modell får du plats med mycket.

Pris: 169 kr

Tygpåse för att packa väskor