Inredningspresenter

Vackra och unika inredningspresenter till den inredningstokiga hittar du här. Det är viktigt att man tänker på vilken stil mottagaren har i sitt hem innan man köper en inredningspresent. Är det mer åt det moderna hemmet eller är kanske mer den rätta stilen? Här hittar du inredningspresenter till alla oavsett stil!

Poster

Posters blir allt mer populära och är ett måste i alla hem. Hos Sverige motiv väljer du bland ett brett ut bud av poster som du även kan anpassa själv genom att skriva egna texter direkt på postern!

Pris: fr. 199 kr

Doris gift box

Presentbox med doftpinnar och doftande olja. 2-pack.

Doftpinnar

Olja

Material: Papper, kartong, glas, vass

Storlek: Length : 13.5 cm, Width : 13.5 cm, Height : 6.5 cm

Material: Papper, kartong, glas, trästickor

Storlek: Length: 13.5 cm, Width: 13.5 cm, Height: 6.5 cm

Pris: 199 kr

Timglas

Timglas för dekoration med vinröd sand. Mässing och glas.

Pris: 199 kr

Ljuskälla LOVE

Ljuskälla med filament format till love, finns även med en symbol i.

Pris: 239 kr

Bricka WALNUT

Bricka WALNUT

Träbricka i valnöt.
Finns i flera storlekar.

Pris: 149 kr

Bricka WALNUT

Automatisk tvålpump-Metal

Automatisk tvålpump-Metal

Låt din tvålpump automatiskt sköta doseringen och slipp hala flaskor och tvålar i badrummet. Med hjälp av sensorer doserar tvålpumpen automatiskt 2 ml tvål direkt i din hand. Hygieniskt, smart och ekonomiskt!

Pris: 294 kr

Automatisk tvålpump-Metal

Kabelhållare

Kabelhållare

Få ordning och reda på alla lösa sladdar i ditt hem med en multifunktionell hållare för sladdar, headset, glasögon eller pennor. Den passar överallt där du vill ha sladdar tillfälligt men ändå enkla att ta bort eller att förlänga. CableDrop eller kabelhållaren håller försiktigt alla sladdar så att de inte faller av ditt skrivbord varje gång du kopplar ifrån din bärbara dator. iPod-anslutning, USB, Apple MagSafe mm. Perfekt i alla miljöer.

Pris: 125 kr

Kabelhållare

Isbricka för stora isbitar

Isbricka för stora isbitar

Vem har inte irriterat sig på att de ynkliga små isbitarna smälter så snabbt? Med svensktillverkade Nicetray får du rejäla isbitar! Varje hål rymmer 30 ml och det blir 7 isbitar per form.

Pris: 150 kr

Isbricka för stora isbitar