Leksaker till barn som aldrig går ur tiden

Svårt att hitta en bra present när du ska på barnkalas? Vi har listat leksakerna som aldrig går ur sin tiden och är lika roliga då som förr. Presenterna riktar sig främst mot barn i åldrarna 4- 12 år.

Springcykel 10" Black Edition

Små busfrön kan ta det första steget mot att lära sig cykla på roliga Springcykel 10” Black Edition, tillverkad av det stockholmsbaserade leksaksföretaget Stoy.

Pris: 499 kr

Råttfällan

Först gillrar man råttfällan genom att dra ut bommen och spänna fast spelpjäserna. Sedan gäller det att tänka klart och ha flinka fingrar. Från 5 år, 1-6 spelare.

Pris: 179 kr

Lekhus

Lekhus

Ge din lilla ögonsten en liten myshörna med detta underbara Lekhus Grå från det Stockholmsbaserade märket Stoy.

Pris: 99 kr

Lekhus

Fyra i rad

4 i rad

Fyra i rad är ett strategiskt spel där du ska få fyra i rad horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Spela tillsammans med en kompis, ni får lägga varsin bricka varannan gång. Den som först får fyra i rad vinner! Från 3 år

Pris: 99 kr

4 i rad

Sparkcykel

Sparkcykel

Sparkcykel med stilrena detaljer, mjuka handtag och broms från märket STOY. Sparkcykeln är lätt att hantera och att fälla ihop för att enkelt kunna förvaras. Styret är justerbart i tre olika höjder från 68-79 cm. Passar barn från 5 år.

Pris: 249 kr

Sparkcykel

Walkie-Talkie

Walkie-Talkie

Ta med den smidiga walkie-talkien från märket Topcom ut på spionuppdrag och prata hemliga uppdrag med kompanjonen. Ett enkelt och lätthanterat kommunikationsmedel med basfunktioner som ditt barn kan använda sig av i spännande lekar. Walkie-talkien har en räckvidd på upp till 6 km i täckt terräng, en display som visar vilken frekvens man är uppkopplad på och ett smidigt spänne för att fästa walkien i skärpet på byxorna.

Pris: 379 kr

Walkie-Talkie

Traktor med släp

Traktor med släp

Traktor med släp från STOY är ett perfekt sparkfordon till den lilla traktorälskaren. Traktorn är utrustad med ett säte för högre komfort och ett släp som är enkelt att koppla av och på. Traktorn är i metall och har gummihjul i slitstarkt material och fina detaljer. Rekommenderas från 12 månader.

Pris: 399 kr

Traktor med släp

Griffeltavla och Whiteboard

Griffeltavla och Whiteboard

Låt din lilla ängel skriva och rita fritt på denna Griffeltavla och Whiteboard från det Stockholmsbaserade märket Stoy.

Pris: 490 kr

Griffeltavla och Whiteboard