Portabelt Batteri (Power bank)

Ta hjälp av en power bank om din mobil plötsligt dör när du är på språng. Perfekt på resan!

PINK MARBLE POWER BANK

Pilion Pink Marble powerbank har hela 5000mAh vilket räcker till ca två fulla laddningar av din smartphone och den känns fjäderlätt i din hand, perfekt att ha med dig i såväl fickan som väskan. 2.1A output möjliggör snabb laddning. Kombinera med kabel och skal för att göra din outfit komplett.

Pris: 499kr

Powerbank - Emoji Enhörning

Ta hjälp av en powerbank om din mobil plötsligt dör när du är på språng. Perfekt på resan! Denna söta enhörning följer gärna med på dina äventyr. Med sina magiska superkrafter laddar strömbanken din mobil och räddar de situationer då mobiltelefonen bara inte får dö; som när du ska visa upp din sms-biljett på tåget, väntar på ett viktigt telefonsamtal, ska hitta vägen med din GPS eller just ska ta en selfie med din största idol.

Pris: 189kr

Vooni® Stone Power Bank

Är du laddad för en riktigt snygg powerbank? Strömlinjeformad som en sten på stranden. Len att hålla i handen och skön att vila ögonen på.

Pris: 199kr

Streetz powerbank

Ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut i t.ex. din smartphone eller surfplatta finns möjligheten att ladda upp den igen vart du än befinner dig. Power banken har ett Lithium-Ion batteri på 16000mAh och en batteriindikator som visar hur mycket kapacitet som finns kvar.

Pris: 179kr

Andersson PRB

Andersson Power bank

Andersson PRB 3.5 är en otrolig kraftfull powerbank som kan ladda upp din smartphone upp till hela 10 gånger! Den är därför perfekt att ta med på exempelvis långresor, semestrar eller om du pendlar till och från arbetet. Denna powerbank är perfekt för dig som behöver hög batterikapacitet och en powerbank av bästa möjliga kvalitet.

Pris: 499kr
Andersson Power bank

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *