Barnservis bambu blå

295 kr

Barnservis bambu blå

295 kr

Beskrivning

Barnservis tillverkad av 100% återvinningsbart och nedbrytbart material: bambufibrer och växtcellulosa. Perfekt som doppresent eller till nyblivna ettåringen.

Samtliga produkter från Biobu by Ekobo kommer från fabriker som tillverkar ätpinnar i bambu. Under produktionen av ätpinnarna bildas sågspån som tas tillvara, och som utgör basen i Ekobos produktion. Ingen bambu behöver således skördas vid tillverkningen.

För att forma sågspånen till en färdig produkt tillsätts vatten, färgpigment och ett bindemedel. Bindemedlet är ett flytande melamin vid namn A-5 Food Safe Melamine Binder. Detta bindemedel är testat och helt godkänt för att användas till produkter som kommer i kontakt med mat.

Ekobo har låtit testa samtliga av sina produkter för att vara helt säkra på att deras kunder inte tar skada av produkterna. Testerna har gjorts på erkända laboratorier och har visat att produkterna endast kan ”läcka” då de utsätts för temperaturer över 100° i mer än 90 minuter. Man rekommenderar även att inte sätta in produkterna i mikro eftersom de då kan ändra form. All övrig användning är ok och ger inte ifrån sig några skadliga ämnen.

Produkterna är helt fria från BPA och BPS och är inte belagda med någon ytbehandling, som traditionella melaminprodukter är.

Tallrik: 18 cm i diameter, höjd 2,5 cm; skål: 14,5 cm i diameter, höjd 5 cm; mugg: 8 cm i diameter, höjd 8 cm; sked: 14 cm. Se andra delar i serien nedan.

Produktdetaljer

Material: Bambu
Färg: Blå
Mått: Ø 18; Ø 14,5; Ø 8 cm
Designer: Ekobo

Fler

Produkter


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography is deprecated since version 2.8.0! Use Elementor\Core\Schemes\Typography instead. in /home/onlinepresenter/public_html/wp-includes/functions.php on line 5051

Deprecated: Elementor\Scheme_Color is deprecated since version 2.8.0! Use Elementor\Core\Schemes\Color instead. in /home/onlinepresenter/public_html/wp-includes/functions.php on line 5051
Få våra nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så du inte missar något