Prosecco Pong

Prosecco Pong

149 kr

Prosecco Pong

Prosecco Pong

149 kr

Beskrivning

Påbörja festen med att poppa dina goda prosecco-flaskor! Beerpong? Glöm det! Det här är prosecco-pong och detta är spelet som har tagit media med storm.
Vi introducerar den glamorösa kusinen till det klassiska amerikanska spelet Beer Pong, även kallat det ultimata festspelet. Men alla gillar kanske inte ljummen öl som dricks ur röda plastglas? Med prosecco-pong så blir festen snäppet finare och har något mer klass.
Det finns inget bättre tillägg till en tjejkväll, grillkväll eller egentligen vilket annat firande som helst. Det är den perfekta presenten och underhållningen. Alla på festen kommer garanterat bli nöjda! Vinnare som förlorare, vinst varje gång.
Reglerna – Dela upp er i två lag och sätt upp ditt prosecco-bord med 6 glas i en trekantig form. Försök sedan att träffa glasen med pingisbollen, antingen via studs eller direkt. Om du träffar i bollen så dricker din motståndare upp glaset. Upprepa tills det finns ett vinnande lag! Du kan såklart ändra reglerna som du vill för att det ska passa just er fest!
Prosecco Pong innehåller:
12 plast-proseccoglas
3 rosa pingisbollar
Prosecco ingår inte!

Fler

Produkter

Få våra nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så du inte missar något