Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd

399 kr

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd

Softybag Uppblåsbar Loungesoffa - Röd

399 kr

Beskrivning

Är du trött på att ligga på en halvrolig strandhandduk när du är på stranden? Är du less på att sitta i en campingstol istället för att ligga ner? Är du besviken över att det inte finns någonstans att sitta när du är ute på galej i skogen? Vi har lösningen – Softybag! En softybag är en kompakt, stilren och enkel portabel liggmadrass du fyller upp genom att springa med den i motvind. Softybagen är prylen du helt enkelt inte visste att du behövde.
Softybag Uppblåsbar Loungesoffa är en riktigt smart sak du kan ta med dig på skidsemestern, på campingturen eller när du är ute och fiskar. För att fylla din Softybag springer du bara med den i motvind så “blåses” den upp automatiskt. Du försluter den sedan enkelt. Softybagen levereras tillsammans med en nätt ryggsäck du kan knöla ner den i när du inte längre skall använda den.
Softybagen är unik, till skillnad från dåliga kopior och andra luftbäddar. Softybagen har nämligen ingen innerplast utan är gjord av ett ekovänligt och giftfritt nylon vilket gör att den blir superenkel att fylla, väger mindre och håller längre. Din Softybag håller sig uppblåst upp till 12 timmar, och när luften är slut är det bara att fylla på den igen.
Mått: 175 x 75 x 50 cm (uppblåst)
Mått: 12 x 20 x 30 (ihopfälld)
Vikt: 760 gram
Maxkapacitet: 400 kg
Varaktighet: Upp till 12 h
Material: Nylon
Inkl. Softybag med tillhörande ryggsäck
Inkl. instruktioner
Finns i färgerna: Blå, grön, röd och svart
Kan användas vid: Campingresor, i poolen, på stranden eller helt enkelt: vart som helst!

Fler

Produkter

Få våra nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så du inte missar något