Sommaren är påväg ☀️

Vattenspridande Enhörning

Låt denna uppblåsbara majestätiska varelse erbjuda både dig och gräsmattan en svalkande dusch i sommarhettan! Vår Unicorn Vattenspridare är nära två meter hög och sprutar vatten ur sitt mytomspunna horn! Enhörningen kopplas till din vanliga vattenslang och passar lika bra på gräsmattan som vid poolen.

Pris: 749kr

Uppblåsbar Loungesoffa Softybag 2.0

Chilla på festivalen, relaxa på stranden eller fixa skönaste parkhänget med SoftyBag – en uppblåsbar loungesoffa! Dina lungor får också vila: soffan blåser du upp genom att svepa den genom luften!

Pris: 599kr

Blinkande Partyglas

Blinkande Partyglas

De här glasen garanterar att höja partystämningen rejält! I botten av glasen sitter LED-lampor i grönt, rött och blått som blinkar så starkt att de kan även användas i dagsljus!

Pris: 49kr
Blinkande Partyglas

Öllåda med flasköppnare

Denna trälåda är specialdesignad för att hålla sex flaskor samlade. Snyggt och praktiskt när man behöver bära med förfriskningar till picknick eller grillning i trädgården. Lådan är i acaciaträ och rymmer upp till 6 st flaskor åt gången. Det bästa av allt? Lådan har en kapsylöppnare monterad på sidan! Allt du behöver för förfriskningar till sex personer – och ändå en hand fri!

Pris: 549kr

Portabel Hängmatta

Hängmatta med stativ för lata dagar! Tar mindre än 1 minut att fälla upp eller ner. Packa ner det i medföljande bärväska och ta med dig vart du vill!

Pris: 795kr

Aquafun Slide & Splash Vattenglidbana

Förvandla gräsmattan till en fartfylld vattenglidbana med Aquafun Slide & Splash! Den nästan fem meter långa banan ger dig maximalt glid, och din åktur avslutas med ett stort splash! Banan kopplas till trädgårdsslangen och sprutar vatten medan du åker.

Pris: 249kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *