Sommaren mobilskal đŸ”„

Letar du ocksÄ efter det dÀr perfekta mobilskalet inför sommaren? HÀr Àr dom snyggaste!

Rosa Marmor

PINK MARBLE iPhoneskal

Det hÀr lyxiga marmorskalet hyllar verkligen fÀrgen rosa, som Àr sÀsongens nyans. Enligt den grekiska mytologin var det grönskande berget Pilion hemvist Ät kentaurerna. HÀr hölls Àven bröllopet mellan Thetis och Peleus som ledde till det trojanska kriget.

Pris: 299kr
PINK MARBLE iPhoneskal

MIDNIGHT BLUE MARBLE

BlÄ marmor iphoneskal

Rika nyanser av guld och midnattsblĂ„tt, som hertigen av Windsor tyckte sĂ„g svartare Ă€n svart i natten, gör att detta lyxiga mobilskal sticker ut i kollektionen och Ă€r perfekt under en sĂ€song dĂ€r ”more is more”. Detta Ă€r skalet du behöver för alla dekadenta nĂ€tter som nalkas.

Pris: 299kr
BlÄ marmor iphoneskal

SAILOR BLUE BLOOM

BlÄtt iPhoneskal med blommor

Blommönstret Ă€r Ă„rligen ett sjĂ€lvklart inslag för att göra sommarlooken komplett. Skalet ”Sailor Blue Bloom” med dess eleganta blommande print för tankarna till ljumna sommarnĂ€tter och lata dagar vid havet samtidigt som det lĂ€mpar sig sĂ„vĂ€l till festliga tillfĂ€llen som till vardagens alla bestyr.

Pris: 299kr
BlÄtt iPhoneskal med blommor

MAYFAIR CLUTCH IPHONE

PlÄnboksfodral till iPhone

KuvertvĂ€skan har sitt ursprung i Englands industriella revolution nĂ€r mĂ€nniskor började resa via tĂ„g och behövde nĂ„gonstans att förvara sina mynt och sedlar. Mayfair Clutch tar denna historia med sig till nuet och Ă€r designad för mĂ€nniskor i rörelse och som vill resa lĂ€tt och enkelt – eller bara behöver ha snabb Ă„tkomst till sina viktigaste kort och sin telefon, utan att slĂ€pa pĂ„ en hel vĂ€ska.

Pris: 399kr
PlÄnboksfodral till iPhone

NEON TROPICAL

MonsteravĂ€xter, palmer, varma vindar och ljudet av vĂ„gornas brus Ă€r tĂ€tt förknippat med behagliga sommardagar.  Skalet ”Neon Tropical” sĂ€krar sommarkĂ€nslan genom sitt lekfulla mönster av monsterablad i neonfĂ€rgade nyanser mot svart fond. Kombinationen av det iögonfallande monsteramönstret, det stilrena svarta och detaljerna i rymdgrĂ„tt gör att designen passar lika bra oavsett Ă„rstid.

Pris: 299kr

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *