Ditt livsäventyr eller avkoppling?

Spadag för två Kosta Boda Art Hotel

, Onlinepresenter

Mitt i Glasriket i djupa Småland hittar du Kosta Boda Art Hotel Spa, här finns allt du kan önska dig för kropp och själ.

Upplev djup avkoppling i en rofylld oas på en plats som fullständigt exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och möjlighet till tillval av välgörande behandlingar. 

Njut av en simtur i den fantastiska poolen med en konstglasutställning under vatten, simma i pooler utomhus eller inomhus, bada torr- eller ångbastu och tillbringa en stund i det moderna gymmet. 

Det finns även möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för spa avdelningen. Välkomna till ”Glashotellet”! 

Pris: 795kr

, Onlinepresenter
, Onlinepresenter

Massage 30 min

, Onlinepresenter

Unna dig själv en stunds total avkoppling med denna djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen och skänker en behaglig stund för avkoppling.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. 

I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar massagen till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. 

Unna dig en avkopplande stund i vardagen. Gå på massage!

 

Pris: 445 kr

Gokart

, Onlinepresenter

Greppa ratten i en kvick gokart och ta ett race mot klockan eller dina vänner!

I detta paket kan man välja mellan cirka 25 olika inne- och utomhusbanor runt om i landet. Upplevelsen inleds med en kort genomgång och utprovning av hjälm och skyddskläder. 

Därefter är det dags att krypa ned bakom ratten i en bil som väger runt 150 kilo. Med slicks och en markfrigång på bara några få centimeter får man en fantastisk väghållning, men det gäller ändå att hålla tungan rätt i mun för att inte få släpp i de snäva kurvorna! 

Topphastigheten på flera av banorna uppgår till nästan nästan 90 km/h! Man kör i ca 20 minuter och tävlar mot klockan eller mot andra förare i några fartfyllda heats.  

Många av de stora racingstjärnorna påbörjade sin bana mot ära och berömmelse just i en gokart. Oavsett dina racingambitioner och oavsett om du är nybörjare eller racingstjärna, är detta en rolig och actionspäckad upplevelse. Gokart är en fantastiskt rolig present att ge bort till både barn och vuxna!

Pris: 345kr

, Onlinepresenter
, Onlinepresenter

Segway för två

, Onlinepresenter

Att köra Segway ger glädje, balans och frihet. Det är annorlunda. Ett litet äventyr. Något nytt, kul och spännande. Och ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt att ta sig runt på!

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Det är väldigt lätt att lära sig och jättekul att köra. Inga avgaser. Inget buller. Inget körkort. Segway är gjord för att vara så enkel att köra att man skall slippa tänka på att den finns där.  

Din upplevelse börjar med en kort instruktion för att du skall kunna framföra din Segway på ett säkert sätt och få ett hum om hur en Segway manövreras.

Efter genomgången disponerar du din Segway i en timme och får köra fritt.

I Stockholm kommer du att köra i natursköna Hagaparken och i Malmö utgår du från moderna Västra Hamnen där du kan köra längs strandpromenaden. I Göteborg utgår man ifrån Linnéplatsen (Slottsskogen) eller Lilla Bommen vid Operan.

Pris: 790kr

Kör Hellcat med 717 Hästkrafter

, Onlinepresenter

Här får du en oförglömlig körupplevelse där du själv eller någon du tycker om får chansen att köra en av världens starkaste och snabbaste muskelbil.

Att få prova på en av världens starkaste och exklusivaste sportbilarna är en perfekt present för alla som på något sätt älskar fart och adrenalin!

Upplev känslan som inte går att beskriva med ord när du trycker på gasen i en sportbil med över 700 hästkrafter. Med 717 hästkrafter och över 880 Nm så kör denna bil ifrån de flesta sportbilarna på marknaden.

Innan ni sätter er i bilen och vrider om nyckeln så får ni en praktisk genomgång av sportbilen och sedan följer en instruktör med dig ut på din fartfyllda tur för att ge dig en maximal upplevelse.

Fakta:

Dodge Challenger Hellcat byggs i en begränsad upplaga och det finns bara en handfull på marknaden i Sverige. 

Dodge Challenger har 2 olika nycklar, en SVART nyckel som gör att du bara får ut 500 hästkrafter. Nyckeln vi föredrar att köra med är den RÖDA som släpper loss alla 717 Hästkrafter.

KAROSSERI: 4 sits coupe
MOTOR: 6.2 liters kompressormatad V8
EFFEKT: 717 Hästkrafter och 881 Newtonmeter
TOPPFART: 333 KM/H
VÄXELLÅDA: Torqueflite 8-Stegad Automat
ACCELERATION (0-100 KM/H) : 3,7 Sek

Pris: 799kr

, Onlinepresenter
, Onlinepresenter

Tandemflyg

, Onlinepresenter

Många är vi som sedan barnsben har drömt om att flyga fram som en fågel. Att flyga tandemflyg är det närmaste denna dröm man kan komma. Att stilla glida fram och njuta av milsvid utsikt och tystnad ger en känsla av total frihet.

Att flyga tandemflyg är en harmonisk och vacker upplevelse där du är i trygga händer. Innan upplevelsen sätter igång får du en säkerhetsgenomgång av instruktören, samt instruktioner om hur start och landning kommer att gå till. 
 
Flygningen görs med en specialanpassad tandemskärm, vilket innebär att den är nästan dubbelt så stor som en vanlig glidskärm. För att få luft i skärmen vinschas ni upp till mellan 300 och 600 meter, väl där uppe släpps draglinan och det fria flyget kan börja! Njut av stillheten och tystnaden där ni glider fram högt ovanför mark och trädtoppar. Önskar du lite extra pirr i magen så får du möjlighet att själv prova på att styra, och kanske till och med testa på lite luftakrobatik. 
 
En oförglömlig upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Följ med upp i det blå och skapa ett minne för livet! 

Pris: 995 kr

Escape room

, Onlinepresenter

Dörren stängs bakom er, låset går igen och klockan börjar ticka… Ni har nu 60 minuter på er att ta er ut. Ta ett djupt andetag, vässa geniknölarna och sätt igång!

Det spännande konceptet kommer från de kluriga dataspelen ”Escape rooms” och finns nu i flera länder runt om i världen att uppleva i verkligheten. Spelet går ut på att en grupp personer tillsammans ska samarbeta, lösa gåtor, hitta ledtrådar och ta sig ut ur rummet de är inlåsta i, innan tiden runnit ut. 
 
När ni anländer till anläggningen välkomnas ni av personalen som kommer att gå igenom upplägget och vilka regler ni måste förhålla er till. Efter en kort introduktion sätter spelet igång och ni låses in i ett av anläggningens rum. Det är nu upp till er att använda rummens olika element och tänka utanför boxen för att lösa rummets mysterium. Det gäller att vara snabbtänkt, innovativ och att ha ett öga för detaljer för att lyckas med uppdraget. Under er tid i rummet finns personalen tillgängliga om ni kör fast och behöver ledtrådar för att komma vidare. 
 
Varje anläggning har ett antal olika rum att välja på, med olika teman. Ni väljer själva vid bokningstillfället vilket rum ni vill låsas in i. 
 
Upplev spänning och adrenalin utan dess like när ni försöker lösa gåtor för att ta er närmare friheten… Lyckas ni överlista rummet? 

Pris: 995 kr

, Onlinepresenter

Provdyk

Tänk dig att du viktlöst och fritt tar dig fram genom det stora blå. Att befinna sig så nära det djur och naturliv havet gömmer, som man gör när man dyker, är en obeskrivbar känsla.

Genom ett provdyk får du chansen att ta reda på hur det är att andas under vattnet, hur det känns att vara viktlös och allt det andra som du undrar om dykning. Den teoretiska genomgången ger dig tillfälle att ställa dessa frågor till mycket duktiga och erfarna instruktörer. 

Du får lära dig hur utrustningen fungerar och några grundläggande regler för vad du behöver tänka på under dykningen. De praktiska övningarna genomförs på den grunda delen av bassängen. Instruktören är med hela tiden i bassängen och hjälper dig tillrätta. En bassäng är en idealisk plats för ett provdyk eftersom vattnet är klart, stilla och varmt. Kom själv, tag med dig familj, kolleger eller käresta. Tveka inte att ta detta första steg att, till fullo, kunna uppleva det element som tar upp mer 70 % av jordens yta. 

Upptäck världen under ytan du också!

Pris: 495 kr

RIB Sightseeing

, Onlinepresenter

Flyg fram mellan kobbar och skär! Den här sightseeingen tar dig ut till havs i hastigheter på upp till 40- 50 knop.

RIB står för Rigid Inflatable Boat som på svenska betyder gummibåt med hårt skrov. En RIB är en blandning av en vanlig båt och gummibåt, en häftig hybrid som ni här får chansen att känna på under en riktigt hisnande färd. RIB båtarna är extremt sjösäkra och klarar öppet hav med en våghöjd på upp till fyra meter och används därför av polisen, kustbevakningen, marinen, räddningstjänsten och sjöräddningen. 

Du sitter säkert i båten, men kommer nog hålla i dig lite extra!

Pris: 545 kr

, Onlinepresenter
Få våra nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så du inte missar något

Vi försöker göra din upplevelse bättre hos oss hela tiden. Berätta gärna vad du saknar eller tycker vi borde förbättra